Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 511
Loading...

Гігієна харчування. Дослідження консервів. СРС (2) Відбір проб консервів для дослідження.

Дізнаємось

оволодіти методикою дослідження консервів.

Навчимось

1.Дотримання правил техніки безпеки, охорони праці в галузі та особистої гігієни при виконанні досліджень.
2.Проводити відбір проб банкових консервів для аналізу. .
3.Проводити визначення зовнішнього вигляду тари (розшифровка штампу на банці).
4. Визначення герметичності, стану внутрішньої поверхні.
5. Проводити визначення хімічних показників банкових консервів : кислотність, вміст сухих речовин, куховарської солі.
6. Оформляти результати досліджень та робити гігієнічні висновки щодо придатності

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60