Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 511
Loading...

Гігієна харчування. Дослідження продуктів переробки зерна.СРС (4) Відбір проб безалкогольних напоїв . Дослідження безалкогольних напоїв на показники якості.

Дізнаємось

1. Як проводити дослідження продуктів переробки зерна.
2. Борошно: органолептичне дослідження, визначення металодомішок, комірних шкідників, вологості, клейковини, кислотності.
3. Хліб: органолептичне дослідження, визначення кислотності, пористості.

Навчимось

1.Дотримуватись правил техніки безпеки, охорони праці в галузі та особистої гігієни при виконанні досліджень.
2.Проводити відбір проб борошна і хлібних виробів.
3.Складати акт відбору та направлення на дослідження.
4.Визначати органолептичні властивості борошна та хліба.
5.Проводити підготовку проби до дослідження.
6. Проводити лабораторне дослідження борошна : зараженість амбарними шкідниками, визначення металодомішок , вологості . сирої клейковини . кислотності, зольності .
7. Проводити лабораторне дослідження хліба: визначення пористості ,вологи,кислотності .
8. Оформляти результати досліджень та робити гігієнічні висновки щоло придатності до вживання.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60