Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 511
Loading...

Гігієна харчування. Дослідження молочних продуктів.СРС (4) Дослідження жирів : визначення показників якості вершкового масла; визначення показників якості олії.

Дізнаємось

1.Дослідження молочних продуктів. Відбір проб, доставка, зберігання й підготовка до аналізу.
2. Органолептичне дослідження молока, визначення вологи, кислотності, жирності.
3.Реакція на наявність натрію гідрокарбонату, крохмалю.
4. Контроль за пастеризацією молока.
5.Дослідження кисломолочних продуктів.

Навчимось

1.Дотримання правил техніки безпеки, охорони праці в галузі та особистої гігієни при виконанні досліджень.
2. Проводити відбір проб молока та молочних продуктів з оформленням акту відбору проб харчових продуктів.
3. Проводити органолептичне дослідження запропонованих зразків.
4. Проводити лабораторне дослідження молока : визначення щільністі, кислотності, вмісту жиру, сухої речовини, якісті пастеризації , домішок (сода, крохмаль) в молоці
5. Оформляти результати досліджень та робити гігієнічні висновки щоло придатності до вживання.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60