Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 511
Loading...

Гігієна харчування. Дослідження кулінарних виробів з посіченого м'яса. Дослідження ковбас. СРС (4) Дослідження м’яса, риби : відбір проб. Органолептичне дослідження риби. Гельмінтологічне дослідження м’яса.

Дізнаємось

1.Дослідження кулінарних виробів з посіченого м’яса
2. Визначення наповнювача, термічного оброблення кулінарних виробів.
3.Дослідження ковбасних виробів, відбір проб ковбасних виробів, органолептичне дослідження, визначення хлориду натрію, нітритів, крохмалю і вологи.

Навчимось

1.Дотримання правил техніки безпеки, охорони праці в галузі та особистої гігієни при виконанні досліджень.
2.Проводити відбір проб кулінарних виробів з посіченого м’яса та ковбасних виробів.
3. Складати акт відбору та направлення на дослідження.
4 Визначати органолептичні властивості кулінарних виробів з посіченого м’яса та ковбасних виробів.
5 Проводити підготовку проби до дослідження.
6. Проводити фізико-хімічні дослідження кулінарних виробів з посіченого м’яса: визначати кислотність , ефективність термічної обробки, якісні реакції на вміст наповнювачів.
7. Проводити лабораторне дослідження ковбасних виробів: визначення вологи, нітритів, натрію хлориду, наявність крохмалю.
8. Оформляти результати досліджень та робити гігієнічні висновки щодо придатності до вживання.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60