Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 511
Loading...

Гігієна харчування. Гігієнічна експертиза. Дослідження м’яса та риби.СРС(2) Гігієнічна експертиза.

Дізнаємось

1.Стандартизація харчових продуктів.
2.Поняття гігієнічної експертизи якості харчових продуктів.
3.Відбір проб м’яса та риби для лабораторного дослідження.
4.Ознайомлення з документацією , яка оформляється при відборі проб харчових продукті та їх дослідженні.
5.Дослідження м’яса та риби : органолептичні, фізико-хімічні.

Навчимось

1. Дотримання правил техніки безпеки, охорони праці в галузі та особистої гігієни при виконанні досліджень.
2. Участь в проведенні гігієнічної експертизи харчових продуктів (планової та позапланової).
4.Проводити відбір проб м’яса та риби для лабораторного дослідження.
5.Проводити лабораторні дослідження - органолептичні, фізичні, хімічні, паразитологічні (прозорість та аромат бульйону, реакцію з міді сульфатом, реакції на визначення аміаку з реактивами Ебера та Несслера, реакцію на визначення пероксидази , реакцію на визначення сірководню).
6.Оформлення протоколу досліджень.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60