Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 511
Loading...

Гігієна харчування. СРС (2) Принципи раціонального харчування. Харчові добавки.

Дізнаємось

1.Принципи раціонального харчування.
2.Сбалансованність харчового раціону за нутрієнтним складом.
3.Поняття «ідеальна маса тіла», «харчовий статус людини» , «калорийність раціону харчування».
4.Метод хронометражу, його характеристика та застосування.
5.Методи визначення енергетичної цінності раціону харчування.
6.Норми харчування для різних вікових груп населення.

Навчимось

1.Користуватись таблицями норм харчування.
1.Проводити розрахунок «ідеальної маси тіла» за індексом Кетле.
2.Проводити розрахунок енерговитрат на основний обмін речовин та СДЇ.
2.Оцінювати харчовий статусу людини.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60