Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 511
Loading...

Роль раціонального і лікувально – профілактичного харчування у збереженні та зміцненні здоров’я населення.

Дізнаємось

1. Визначення поняття раціонального харчування та загальні вимоги до нього.
2. Енергетичні витрати організму, енергетична цінність їжі. Потреби людини в енергії залежно від статі, віку, професії тощо. Роль білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і мінеральних речовин у харчуванні здорової людини. Режим харчування.
3. Забруднювачі харчових продуктів.
4. Шляхи надходження ксенобіотиків в організм людини, методи запобігання. Поняття про генетично модифіковані організми (ГМО). Профілактика гострих кишкових захворювань і харчових отруєнь.
5. Запобігання професійним захворюванням за допомогою лікувально-профілактичного харчування. Організація лікувально-профілактичного харчування.
6. Правила протиепідемічного режиму, особистої гігієни в процесі приготування їжі.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60