Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 511
Loading...

Екологічні проблеми харчування.СРС(2)Захворювання ,пов язані з харчуванням

Дізнаємось

Походження харчових добавок
Призначення харчових добавок
Види шкідливих домішок у продуктах
Особливості екологічного нормування ксенобіотиків в харчових продуктах
Елементарний склад хімічних елементів
Санітарно – хімічні методи дослідження харчових продуктів
Види вітамінів

Навчимось

Визначати консерванти в молоці та м’ясі
Визначати групи харчових добавок
Характеризувати та порівнювати впливи хімічних домішок на здоров’я людини
Порівнювати види вітамінів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60