Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 511
Loading...

Екологічні проблеми харчування .СРС(2)Нітрати і нітріти і їх вплив на здоров я людини

Дізнаємось

Норми ксенобіотиків в харчових продуктах
Основні положення сучасної теорії рецепторів токсичності;
Характер зв’язків отрути з рецептором (іонний, ковалентний, водневий, Ван-дер-Ваальса)
Розподіл ксенобіотиків в організмі
Лабораторні методи визначення ксенобіотиків у харчових продуктах
Еколого – гігієнічне оцінювання результатів дослідження

Навчимось

визначати гронозан (експрес-метод);
визначати нітрити і нітрати у рослинних продуктах;
визначати солі важких металів у харчових продуктах

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60