Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 511
Loading...

Екологічні проблеми харчування.СРС(2)Неспецифічний характер порушень в організмі людини під впливом забруднювачів (оксидантна дія на мембрани і внутрішні структури клітини та порушення систем імунітету) Особливості екологічної патології дитячого віку

Дізнаємось

-харчування та здоров’я людини. Екологічні проблеми харчування населення України.
-особливості нормування пестицидів, залишків добрив у продовольчій сировині та харчових продуктах.
-убіквітарні забруднювачі продовольчої сировини і харчових продуктів

Навчимось

Володіти фундаментальними знаннями та розуміти:
-визначати групи харчових добавок
-характеризувати та порівнювати впливи хімічних домішок на здоров’я людини
-порівнювати види вітамінів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60