Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 511
Loading...

Роль раціонального і лікуівально-профілактичногохарчування у збереженні та зміцненні здоров′я.

Дізнаємось

1. Енергетичні витрати організму, енергетична цінність їжі. Потреби людини в енергії залежно від статі, віку, професії тощо. Роль білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і мінеральних речовин у харчуванні здорової людини. Режим харчування.
2. Забруднювачі харчових продуктів. Шляхи надходження ксенобіотиків в організм людини, методи запобігання. Поняття про генетично модифіковані організми (ГМО). Профілактика гострих кишкових захворювань і харчових отруєнь. Запобігання професійним захворюванням за допомогою лікувально-профілактичного харчування. Організація лікувально-профілактичного харчування.
3. Правила протиепідемічного режиму, особистої гігієни в процесі приготування їжі.

Навчимось

1. Визначення поняття раціонального харчування та загальні вимоги до нього.
2. Організації лікувально-профілактичного харчування.
3. Дотримуватися правил протиепідемічного режиму, особистої гігієни в процесі приготування їжі.
4. Складати алгоритми надання медсестринської допомоги.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
6 практичні заняття
1
2
3
7 лекції
1
2
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60