Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 511
Loading...

Основи організації санітарно-гігієнічних заходів у військах Гігієна харчування особового складу військ. Загальна характеристика протиепідемічних сил і засобів, протиепідемічний захист на етапах медичної евакуації. Санітарно-епідеміологічна розвідка. Гігієна польового водопостачання. Завдання та основи протиепідемічного захисту військ. Протиепідемічний захист військ в умовах застосування ворогом бактеріологічної зброї, дозиметричний контроль

Дізнаємось

Основи сучасної військової гігієни та санітарії за стандартами НАТО
1.1. Парадигма індивідуальної відповідальності: від наказу до культури
Організація харчування військовослужбовців: від польової кухні до індивідуальних раціонів
2.1. Еволюція системи продовольчого забезпечення
Польове водопостачання та контроль якості води
3.1. Вимоги до якості питної води
Санітарно-епідеміологічна розвідка (СЕР) в умовах цифрової трансформації
4.1. Завдання та методи СЕР: від паперу до цифри
.5 Протиепідемічний захист військ в умовах застосування біологічної зброї
5.1. Еволюція поняття: від "бактеріологічної" до "біологічної" зброї

Навчимось

- Проводити оцінку санітарного стану польових умов
- Здійснювати санітарно-епідеміологічну розвідку
- Визначати джерела інфекційного зараження
- Організовувати заходи з гігієни харчування та водопостачання
- Застосовувати засоби дозиметричного контролю
- Оформлювати протиепідемічну документацію

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60