Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 511
Loading...

Організація харчування в закладах охорони здоров’я. СРС(3) Харчові отруєння мікробної, немікробної природи та нез’ясованої етіології, їх профілактика.

Дізнаємось

1.Харчові отруєння, їх класифікація, характеристика; роль медичного персоналу в запобіганні виникненню харчових отруєнь;
2.Гігієнічні вимоги до планування, обладнання та санітарного утримання виробничих і торговельних приміщень їдальні;
миття і знезараження столового й кухонного посуду;
3.Гігієнічні вимоги до зберігання продуктів, первинної та термічної обробки, реалізації готових страв;
4.Особливості гігієни працівників громадського харчування, контроль їх здоров'я;
5..Проведення санітарного обстеження підприємства громадського харчування.
7.Складання акту обстеження, оцінювання дотримання санітарно-гігієнічних вимог на об’єкті.

Навчимось

1.Працювати з НТД та складати схеми обстеження;
2.Проводити санітарне обстеження та давати гігієнічну оцінку дотримуванню вимог санітарного режиму на підприємствах громадського харчування, планувати й контролювати здійснення заходів щодо усунення виявлених недоліків.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60