Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 511
Loading...

Гігієна харчування.

Дізнаємось

1. Критерії шкідливості та види небезпечного екологічного впливу.
2. Гігієнічна характеристика методів консервування харчових продуктів. Гігієнічне оцінювання й санітарна експертиза харчових продуктів.
3. Харчові отруєння, їх класифікація. Шляхи інфікування харчових продуктів, заходи профілактики.
4. Харчові отруєння мікробної етіології:
- бактерійні токсикоінфекції та токсикози;
- мікотоксикози.
5. Харчові отруєння немікробної етіології:
- продуктами, отруйними за своєю природою (рослини, гриби, отруйна риба тощо);
- продуктами рослинного й тваринного походження, які набули токсичних властивостей за певних умов;
6.Громадське харчування

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60