Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 511
Loading...

Полісахариди.

Дізнаємось

1. Властивості крохмалю, добування та застосування.
2. Властивості целюлози, добування та застосування.

Навчимось

визначати і класифікувати вуглеводи, розуміти їхню хімічну будову (альдегідна та кетонна група), знати принципи їх утворення, усвідомлювати біологічне значення та функції, а також аналізувати вплив продуктів харчування на здоров'я

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60