Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 511
Loading...

Естери, жири, мила.

Дізнаємось

1. Поняття про естери, їх властивості та добування.
2. Поняття про гідрування жирів.
3. Поняття при мила та добування їх.

Навчимось

будові та властивостям складних ефірів, процесам їх утворення (естерифікації) та розщеплення (гідролізу); біологічній ролі жирів як тригліцеридів, різниці між насиченими та ненасиченими жирними кислотами, а також хімізму процесу омилення, що веде до утворення мила

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60