Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 511
Loading...

Тема: Оцінювання харчування за меню — розкладкою.

Дізнаємось

1. Проведення розрахунку енерговитрат людини та її потреб у харчових речовинах.
2. Оцінювання харчування за меню – розкладкою.
3. Проведення орієнтовного експрес – оцінювання якості хліба, молока, м'яса, розшифрування маркування консервів, визначення придатності харчових продуктів до споживання.

Навчимось

а) проводити розрахунок енерговитрат людини та її потреб у харчових речовинах;
б) проводити оцінку адекватності харчування за меню-розкладкою;
в) здійснювати оцінку харчового статусу людини.
г) проводити оцінку якості досліджуваного харчового продукту.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60