Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 511
Loading...

Тема: Організація харчування в ЗОЗ. СРС (2 год) Профілактика харчових отруєнь.

Дізнаємось

1. Санітарно-гігієнічний контроль за організацію харчування в ЗОЗ.
2. Планування заходів щодо профілактики харчових отруєнь.

Навчимось

а) проводити відбір проб продуктів для лабораторного дослідження;
б) здійснювати оцінку дотримання гігієнічних вимог до організації роботи харчоблоку ЛПУ;
в) складати заходи щодо профілактики харчових отруєнь.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60