Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 511
Loading...

Хімія білків. СРС (3)Елементарний склад білків: амінокислоти – класифікація, властивості

Дізнаємось

Хімічний склад білків (елементи, амінокислоти). Будову білкової молекули (первинна, вторинна, третинна, четвертинна структура).Класифікацію білків (прості, складні; глобулярні, фібрилярні).Фізико-хімічні властивості білків (розчинність, денатурація, ізоелектрична точка).
Біологічні функції білків.Основні реакції на білки (біуретова, ксантопротеїнова, нінгідринова).

Навчимось

Визначати білки за допомогою якісних реакцій.Пояснювати взаємозв’язок між структурою та функцією білків. Розпізнавати види білків за прикладами.Пояснювати процес денатурації та її наслідки.Використовувати знання про білки для пояснення біохімічних процесів в організ

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
5 практичні заняття
1
2
3
4
6 лекції
1
2
3
4
5
6
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60