Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 511
Loading...

Вивчення властивостей та функцій вуглеводів, ліпідів, білків, ферментів

Дізнаємось

Хімічний склад живих організмів. Групи елементів, що входять до складу живих організмів.
-Класифікацію, будову, властивості і функції вуглеводів.
-Будову, властивості і функції ліпідів.
-Будову, властивості і функції білків.
-Роль ферментів в життєдіяльності клітин і організмів

Навчимось

-Визначати наявність полісахаридів в бульбах картоплі,
досліджувати їх властивості;
-Порівнювати властивості дисахаридів і полісахаридів.
-Визначати наявність жирів та досліджувати їх властивості;
-Проводити досліди щодо впливу ферменту каталази на пероксид водню

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60