Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 511
Loading...

Амінокислоти. Білки.

Дізнаємось

1. Амінокислоти, їх характеристика, властивості та добування.
2. Класифікація білків. Структура білка.
3. Кольорові реакції білків.
4. Значення білків.

Навчимось

Називати загальні формули та функціональні групи амінокислот (аміно- (-NH₂) та карбоксильна (-COOH) групи); структуру та властивості мономерів і полімерів, утворення пептидного зв'язку, процеси денатурації та гідролізу, хімічну класифікацію білків, а також біологічне значення цих сполук та використання якісних реакцій

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60